over ons

Studio DWP is in 1988 opgericht en gevestigd in Grootebroek, onder leiding van Ruben de Kraker en
Yuri Blankendaal is ons team uitgegroeid tot een innovatief en veelzijdig bureau.

Studio DWP is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwbouw projecten variƫrend van woningbouw tot utiliteitsbouw. Ons bureau werkt samen met aannemers, ontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers. Op deze site krijgt u een indruk van een aantal gerealiseerde projecten.

Ons werkgebied strekt zich uit over een groot deel van Nederland, van Groningen tot Zuid-Holland. In de diverse nieuwbouwplannen die in deze provincies in ontwikkeling zijn, realiseren wij een grote diversiteit aan projecten. Enkele recent door ons bureau gerealiseerde projecten kunt u o.a. vinden in de plannen Broekhorn, De Draai en Land van Luna in Heerhugowaard, De Sweach in Beetsterzwaag, Waterweide in Grootebroek, Westerdel in Langedijk, Bangert en Oosterpolder in Zwaag & Blokker, De Zuidlanden in Leeuwarden, Abeelenpark in Noordwijkerhout, Kreekrijk in Assendelft, De Laren, Nobelhorst, Oosterwold en Overgooi in Almere.

Wilt u uw eigen droomhuis realiseren en u bent in het bezit van een kavel, graag begeleiden wij ook u in het realiseren van uw woonwensen!